Fra et firma, Skywire der leverer internet, har bylauget modtaget nedenstående:

Hej!

Jeg har læst på http://bylaug.herslev.dk/ at I efterlyser bedre net. Heldet er med jer. Skywire opsætter mast i området indenfor de næste par måneder. Masten bliver opsat hos Vestergaard Company i Gevninge og vi arbejder på at udvide dækningen derfra med yderligere master, bla. Kattinge/Herslev området. (En Skywire mast er ikke nødvendigvis en gittermast. Det kan være udstyr placeret på en gavl af en lade, på en skorsten, en silo eller en vindmølle osv. Bare punktet er højt og der kan ses flere husstande)

Ønsker I i bylauget at vi skal dække rigtigt godt i de nævnte områder kan vi samarbejde om opsætning af master. Vi bruger som sagt høje bygninger, siloer, skorstene osv. til montering af vores udstyr.

Vi kan også opsætte gittermaster (og det er ikke kæmpe store massive master, som mobilmasterne), det har de bla. gjort i en lille by syd/øst for Hobro, som hedder True.
Her kontaktede de TDC og EnergiMidt, som ikke ønskede at gøre noget for dem. Vi ville gerne og vi har i samarbejde fået rejst en mast, så hele byen nu kan få hurtigt bredbånd fra Skywire (ingen tilmeldingstvang). Masten er placeret ved byens vandværk og det endte med at Mariagerfjord gav tilskud til masten.

Derfor vil der komme bedre konkurrence på bredbånd, da I så ikke er låst til TDCs kabler.

Vi opsætter det nyeste udstyr der vil give 100/100 Mbit/s (bemærk! Lige hurtig upload som download og svartider som fiber) med fast forbrug til fast lav pris pr. måned.

Pt. arbejder vi også på at komme med et TV produkt til en konkurrencedygtig pris.

I kan se mere på http://www.skywire.dk og på Facebook: https://www.facebook.com/Skywire.dk

Vi samler på tilfredse kunder

Ved at udfylde interessetilkendegivelse på http://www.skywire.dk bliver man oplyst pr. e-mail, når vi dækker den adresse man bor på.

Ønsker i nærmere uddybning, er I velkommen til at ringe/skrive. Ringer I, så læg venligst en besked på tlf.svaren, så ringer vi tilbage.

Ønsker i nærmere uddybning, er I velkommen til at ringe/skrive. Ringer I, så læg venligst en besked på tlf.svaren, så ringer vi tilbage.

God weekend!

Med venlig hilsen/Best regards

Jens Jönsson

Skywire

Telefon:

+45 3222 6060

E-mail:

jens@skywire.dk

Web:

www.skywire.dk